Anaslide

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

TERAZİ(23 Eylül – 22 Ekim)

Yeniliklerle hayatınıza girmeyi planlayan 2018 yılı eğer yalnız bir Terazi burcuysanız, sizi farklı bir aşka hazırlayacak. Maddi anlamda kazançlarınızı yeni yılda artıracaksınız. Özgür ruhunuzu besleyecek, yaratıcı yeniliklere ve değişime açık insanlarla kuracağınız ilişkiler, hayatınıza heyecan katacak. Eğer 2018 yılında ortaklı işler yaparsanız veya eski ilişkilerinize şans verirseniz, sonrasında çok pişman olmanız mümkün.

AŞK
Daha önce evlilik yapmış ya da uzun bir ilişkiden çıkmış bir Terazi burcuysanız, size geçmişi unutturacak bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Yıl boyunca hava burcunda gerçekleşecek tutulmalar, hareketli günler yaşamanıza neden olacak. 2018 yılında her ne olursa olsun kendinizi kaygıya sürüklememenizi tavsiye ederim. Mayıs ayına kadar sevdiğiniz kişiyi, ailenizle gururla tanıştıracaksınız. Uzun zamandır kalbi boş olan Terazi burçları geçen yılın rövanşını yapacak. İlişkiniz varsa sevdiğinizden beklentileriniz yükselebilir.

KARİYER VE PARA
Gökyüzü, 2018 yılının ilk aylarında gereksiz masraflardan kaçınmanızı sağlayacak. Kendini öne çıkartmak isteyen insanların tavırlarına karşı gardınızı alacaksınız. Cesaretiniz artacak ve kendinize daha çok güveneceksiniz. İş yerinde kıskançlıklara ve dedikodulara kulak vermeyeceksiniz. 2018’in Mars tarafından yönetildiğini düşünecek olursak, gözlerinizden dökülen tüm yaşların karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Yılın en baş döndürücü ayı ise sizin için mayıs olacak.

SAĞLIK
Hava burcunda yaşanacak tutulmalar, sağlık evinizde kilo alıp vermeyle ilgili birtakım sıkıntılar yaşayabileceğinizi işaret ediyor. Küçük operasyonlar yapmayı düşünüyorsanız, 2018 gibi yüksek bir yılı tercih etmemenizi tavsiye ederim.

CİNSELLİK
Cinsel hayatınızda kontrolcü davranmaktan vazgeçeceksiniz. Yeni hazların tadına varacaksınız. Tutkularınız ön plana çıkarken, beklentileriniz karşılanmadığında tepkileriniz de keskin olacak. Venüs retrosu ilişkinizdeki bazı eksikleri konuşmanızı kolaylaştırırken, kendi eksiklerinizi de göreceksiniz.