Kırmızı Halı

2021 Altın Küre Gecesinin En Şık İsimleri

Dijital ortamda gerçekleşen 2021 Altın Küre Ödülleri, yine de çoğunlukla evden bağlanan ünlü yıldızların ilham verici kombinlerine sahne oldu.

78. Altın Küre Ödülleri’nden işte öne çıkan isimler…

(Liste törenin ilerleyen saatlerinde güncellenecektir!)

Anya Taylor-Joy

2021 ALtın Küre Ödülleri gecesinin kazananlarından Anya-Taylor Joy, ördek başı yeşili tafta bir Dior elbise tercih etti.

Emma Corrin

Gecenin bir diğer kazananı, The Crown dizisinin Lady Diana’sı Emma Corrin; marka yüzü olduğu Miu Miu’dan bir tercih yaptı.

Rosamund Pike

Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan isimlerden Rosamund Pike, kırmızı Alexander McQueen elbisesiyle rahat ve eğlenceli bir tercih yaptı.

Gillian Anderson

The Crown dizisinin yıldızlarından Gillian Anderson, gecenin Dior tercih eden isimlerindendi.

Renee Zellweger

Gecenin ödül sunan isimlerinden Renee Zellweger, her zamanki stilinde sade ama şık bir elbise seçti.

Elle Fanning

The Great dizisi ile gecenin adaylarından olan Elle Fanning; Gucci’ye olan aşkını bu görünüm ile dile getirdi! Eski Hollywood ışıltısını yansıtan oyuncu, Leighton imzalı mücevherler kullandı.

Kate Hudson

Kate Hudson’ın ödül gecesi için seçimi Louis Vuitton oldu.

“Altın Küre Ödülleri’ne koltuğumdan bağlanmam; eski moda ışıltısını getirmeyeceğim anlamına gelmiyor!” diyen Hudson tüm enerjisi ve beyaz elbisesiyle harika görünüyor!

Eiza Gonzalez

“I Care A Lot” filmi ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Eiza Gonzalez, gece için iddialı bir Versace görünümü seçti.

Jared Leto

Kırmızı halıda iddialı seçimleriyle gördüğümüz Oscar Ödüllü oyuncu Jared Leto; bu kez şıklığını, ev ortamına daha rahat bir çizgiyle taşımış.

Sarah Hyland

Monique Lhuillier kırmızı bir elbise tercih eden ünlü yıldız, makyajda ise sadelikten yanaydı.

Margot Robbie

margot robbıe

Margot Robbie, ödül sunmak üzere Altın Küre gecesine katılan isimler arasındaydı. Robbie, marka yüzü olduğu Chanel’den bir elbise tercih etti.

Amanda Seyfried

Son dönemin en çok konuşulan filmlerinden Mank ile Altın Küre adayı olan Amanda Seyfried; ödül gecesi için rahat ve stil sahibi bir görünüm tercih eden isimlerdendi.