Genel

2022/23 Sonbahar – Kış Makyaj Trendleri

Soğuk aylarda havalı fakat pratik makyaj görünümleri oluşturmak zor olabilir ancak makyaj sanatçıları her iki kriteri de nasıl karşılayacağını 2022/23 Sonbahar – Kış podyumlarında başarıyla sergiledi. Makyaj malzemelerinizi hazırlayın, yeni sezonun en çok konuşulan trendlerini analiz ediyoruz!

Cilt Üzerine Vurgu

CHANEL
FENDİ

Önümüzdeki altı ay için en önemli güzellik kozunuz kesinlikle eşit bir ton ve doğal parlaklık olacak. Cildinize muhteşem bir vurgu yapmak için nemlendirici etkili makyaj bazı ve mineral pudra ile işe başlayabilirsiniz. Kesinlikle unutmamanız gereken nokta ise yüzünüzdeki bazı bölgeleri es geçmemek. Boyun bölgesi, kulak ve şakakların etrafındaki alanın yanı sıra göz bölgesi bahsettiğimiz bölgelerden birkaçı.

Bordo Tonları

COACH
ALEXİS MABİLLE

Bordo tonları bu sezon özellikle göz ve dudak bölgesinde öne çıkıyor. Gündüzden geceye rahatça evrilen bu tonlar, makyajınızın vazgeçilmez tamamlayıcısı olmaya hazır!

Riskli Güzellik

GUCCİ
FENDİ

Moda haftalarının makyaj sanatçıları, günlük sonbahar – kış makyajını parıltısı yüksek aydınlatıcılar ile çeşitlendirmeyi teklif ediyor. Elmacık kemiklerinizi aydınlatmak sizi yeteri kadar tatmin etmediyse, göz çevrenize küçük, ışıltısı yüksek öğeler kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ise makyajınızı ‘ağırlaştırmadan’ durmanız.

Yaz Meyvesi Tadında

BRANDON MAXWELL
GENNY

Önümüzdeki soğuk aylar için biraz enerji depolamaya ne dersiniz? Yumuşak şeftali rengi, yaz mevsiminin eğlenceli havasıyla kolayca ilişkilendirilebilir. İster noktasal isterseniz de bölgesel olarak kullanabileceğiniz şeftali tonları, sonbahar ve kış aylarına yaz meyvesi tadında giriş yapmanızı sağlayabilir!

Vurgu Okları

VERSACE
STEPHANE ROLLAND

Güzellik görünümünüzde odak noktası gözleriniz olsun isterseniz, bu trend tam size göre. Göz pınarlarınızı da oyuna dahil ederek ‘cat eye’ görünümleri uygulayabilir veya eyeliner’ınızı dumanlı göz makyajı ile tamamlayabilirsiniz.