Dövme Modelleri

2023 Yılında Bilinmesi Gereken 7 Dövme Trendi

Yeni bir yılın getirdiği heyecan ve umutlarla birlikte yepyeni trendlerin de gün yüzüne çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde 2023’e Damga Vuracak 6 Saç Kesim Modeli’ni konuşmuştuk. Bu yazıda ise özellikle ilkbahar aylarında popüler olacak dövme trendlerini inceliyoruz, ilham panonuzu güncellemeye hazırsanız buyurun başlayalım!

Süslenmiş Çiçekler

Zamansız ve havalı bir dövme modeli arayışındaysanız, çiçek motifleri bu arayışınıza son verebilir. Özellikle art deco esintili çiçek tasarımlarının yükseliş kazanacağı 2023 yılı belki de çiçek motiflerini vücudunuza taşımanız için en uygun zamandır, kim bilir?

Sürrealist Tasarımlar

Son birkaç yılın yükselen tasarımları arasında yer alan sürrealizm ilhamlı dövme modelleri, kazandığı ivmeyi 2023 yılında da kaybetmeyecek gibi duruyor.

Sonsuzluğa Uzanan Çizgiler

İster sizin için özel anlamı olan bir tasarım olsun, isterseniz de özel bir anlama sahip olmasın, çizgi tasarımlar bu yılın kesinlikle en gözde trendi. Özellikle vücudunuzun eklem kısımlarına yaptırarak ekstra hareket katacağınız bu tasarımlar, unutamayacağınız görünümlere ev sahipliği yapmanızda yardımcı olabilir.

Patchwork

Kişiselleştirilmiş dövmeler sizin için her zaman bir adım öndeyse, 2023 yılında patchwork dövmelere şans vermelisiniz. Özellikle ön kol kısmı için biçilmiş kaftan olan bu tasarımları ellerinize kadar uzatabilirsiniz, karar sizin!

Negatif Boşluklar

Dövme sanatçıları, 2023 yılında neredeyse tüm kolu kaplayan yoğun modellerdense, negatif boşlukların yer aldığı yoğunluğu daha az tasarımları göreceğimizi tahmin ediyor. Negatif alan vücudunuzda yer alan neredeyse her dövmenin öne çıkmasını sağlarken, dövmeniz aracılığıyla vermek istediğiniz etkinin başarı yüzdesinin de artığını kesinlikle söyleyebiliriz.

Göğüs Dövmeleri

2023 yılında adından sıkça söz ettirecek bir başka trend kesinlikle göğüs kafesinizin etrafında yer alan dövmeler. İster minimal ister maksimalist bir tavırda olsun, göğüs dövmeleri bu yılın favorisi olmaya aday.

İlham Kaynağı: Doğa

Özellikle çiçek ve hayvan tasarımlarının aynı modelde kullanıldığı doğa ilhamlı dövmeler, birden çok trendi bir araya getirmenize olanak sağlayabilir. Yazımızın başında bahsettiğimiz çiçek tasarımları ile doğanın herhangi bir üyesini aynı tasarımda tercih ederek, trend bir görünüme sahip olabilirsiniz.