MODA

RENGARENK YAZ KAŞMİRLERİ TENİNİZİ BULUT GİBİ SARACAK

Silk and Cashmere’in sıcak yaz günlerinde serin tutan, serin yaz akşamlarında ise bir bulut gibi vücudu sararak kucaklayan hafif ve yumuşacık yaz kaşmir ürünleri 2016 yaz sezonunu rengarenk modelleriyle karşılıyor.

İpliğin kalınlığından, büküm sayısına, iplik katından örme ayarına ve yıkanma sürecinde kullanılan su sıcaklığına kadar değişen yeni süreçler içeren yaz kaşmiri için kaşmir keçisinden alınan tüy bile farklı zamanda toplanıyor. Sıcaktan etkilenmemesi ve ipliğin ısınmaması için özel işlemlerden geçiyor, daha keçinin kaşmir tüyleri yeni çıkarken, henüz oluşumunu tamamlamadan taranarak toplanıyor. Bu nedenle yaz kaşmiri gece, gündüz, spor, şık demeden vücudu eşsiz bir dokunuşla sararak size eşlik ediyor.

SS16_2914 copy

Yeni sezonda erkekler için de yenilikler sunan Silk and Cashmere, hem yaz kaşmiri hem de kaşmir modal karışımlı kapüşonlu modeller ve farklı dokulu tasarımlarıyla bu yaz erkeklerin gardıroplarında her zamankinden fazla yer açmaya hazırlanıyor.

Hafif, yumuşacık dokusu ve yazın enerjisini yansıtan canlı renk seçenekleriyle bu yaz tutkunuz olacak ürünleri tüm Silk and Cashmere mağazalarında ve www.silkandcashmere.com’da bulabilirisiniz…

SS16_2570 copy