GÜZELLİK

YAZ MEVSİMİ İÇİN MAKYAJSIZ GÜZELLİK SIRLARI

IMG_8461

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte yazı daha keyifli geçirmek için kadınların en sevdiği şeylerden biri de makyajsız doğal görünümü yakalamak. Yazın ağır kapatıcılar fondötenler ve yoğun makyajlar kadınları oldukça rahatsız etmekte ve kadınlar ağır makyajdan kaçınmakta. Özellikle BB – CC gibi kremlerin hayatımızı kolaylaştıran ve çok pratik bir şekilde kullanabileceğimiz hale gelmeleri kadınların hayatını bir nebze kolaylaştırmış olsa da, tamamen doğal ve güzel görünmek için yeterli değiller. İşte tam da bu noktada, makyajsız ama bir o kadar da bakımlı görünebilmenin sırrı güzel kirpikler olabilir. Kirpik lifting isimli bu yeni uygulama ile istenilen doğal ama çekici güzelliği yakalamak artık mümkün.

FullSizeRender2

Güzellik dünyasında ve Türkiye’de yeni bir uygulama olan kirpik lifting ile iri göz görünümü, beraberinde sıklaşmış kirpikler ve kalkık göz kapakları etkisini birlikte yakalamak mümkün. Bu uygulama, kirpik yapısını güçlendiririrken, pigment keratin ve vitamin takviyeleri ile adeta bir bakım kürü etkisi yaratmakta. Kirpik liftingin kalıcılığı kirpiğin yapısına göre 2-3 ay sürmekte ve kirpik perması ve ipek kirpikten farkı ise kişinin var olan kirpiğininin üzerine uygulanması. Kirpik lifting de, kişi rimel sürülebilir ve lens kullanılabilir. Hatta denize ve havuza da girilebilir.

FullSizeRende1

Son yıllarda en popüler uygulamalardan birisi de kalıcı makyaj. Sürekli bakımlı olmak isteyenler için büyük rahatlık olan bu uygulama, yazın dudak renklendirme eyerlinerı ve dipliner gibi uygulamalarla kalıcı ve doğal bir güzelliğe sahip olunabilmekte. Bu uygulama ile dudak renklendirme de dudak hatlarını belirginleştirmek ve yeniden şekillendirmek te mümkün.

Yazın doğal ve güzel görünmek için tüm bu uygulamalara Nişantaşı’nda yer alan Nermin Sönmez Beauty Center’da deneyimleyebilirsiniz. www.nerminsonmez.com