Cilt Bakımı

GÜZEL BİR CİLDİN FORMÜLÜ; LIERAC RED CREME!

Yaşlanma karşıtı alanda uzman Fransız dermokozmetik markası LIERAC, 40 yaşından itibaren görünür yaşlanma belirtilerine karşı geliştirdiği Magnificence Red Creme’ i sunar!

Magnificence_Creme_rouge_-_comm

Cilt dokusunu güzelleştirerek, kırışıklık görünümü, esneklik ve ışıltı kaybına karşı etkili ilk yaşlanma karşıtı bakım kremini tasarlayan Lierac, derinde ve uzun süreli bir etki sağlar.Anında ve gözle görülür bir etki bırakır.

 

MAGNIFICENCE_CREME_ROUGE_-_photo_echantillon_sachet

40 yaşından itibaren cilt yenilenmesi yavaşlar ve ışıltısını kaybetmeye başlar. Temel neden; aktif proteinlerin glikoksidasyonudur. Sabah uyandığınızda daha belirgin kırışıklıklar ve soluk bir cilt ile karşılaşırsınız. Lierac, Magnificence Red Creme içeriğinde bulunan D- Glyox kompleks bu glikoksidasyonu önler ve düzenler. Cilt tonunu güzelleştirici pigmentleri hareket geçirir. Kolayca emilebilen yapısı ile pürüzsüz ve daha güzel bir cilt görünümü sağlar.

Kusursuz bir cilt için saatler harcamanıza gerek yok!

Detoks etkili kırışıklık karşıtı güzelleştirici bir bakım sunan Lierac, Magnificence Red Creme, ciltte “yenileyici etki” yaratarak daha sağlıklı ve renk tonu eşit bir cilde kavuşturur. Düzenli kullanım ile kırışıklıkları azalmış, daha ışıltılı ve daha eşit tonda bir cilde sahip oluyorsunuz. ( 50 ml. Fiyat 245 TL)