Alışveriş

SİZDEN GELEN: GRAMMY KIRMIZI HALI

2014 Grammy Ödül Töreni’nin ardından bize kırmızı halıyı mercek altına alıp yıldızların kıyafet seçimlerine göz atmak kalıyor. Etkileyicilikten çok hayal kırıklığı uyandıran bir kırmızı halı olduğunu söylemeliyim.

Kocası Jay-Z ile sahneye çıkan Beyonce ile başlamak istiyorum; arka arkaya 17 klip çekip bir gecede dünyayı sallayan şarkıcının kıyafetini görünce kısa bir suskunluk yaşadım açıkçası.

Michale Costello imzalı elbisenin içinde seksi gözükse de gelinliği andıran bu elbisenin fazlasıyla yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz iki sezon boyunca iç gösteren dantel elbiselere fazlasıyla aşina olduk ve belki de artık gözümüzü yordu.

Bir diğer kırmızı halı kurbanımız ise Katy Perry. Valentino Couture’un elbisesi bir müzisyenin giyebilmesi için esprili bir tercih olsa da Perry’i olduğundan kilolu gösterdiği için yanlış bir tercih olmuş.

‘Royals’ klibindeki duruluğundan eser kalmayan 17 yaşındaki Lorde, bir sürü ödül süpürmesine ve sahnede şarkı söylemesine rağmen yas tutarmış gibi bir havası vardı. Neden bu kadar kasvetli bir elbise tercih ettiğine anlam veremedim.

Emilio Pucci elbisesiyle ışık saçan anne adayı Ciara ile yazımı sonlandırıyorum. Teni, saçı ve duruşuyla dört dörtlük bir görünüme sahipti. Gecenin parıldayan nadir isimlerinden biri olmayı başardı.

beyonce