ASTROLOJİ

HAFTALIK ASTROLOJİ YORUMUNUZ: 1/12 – 7/12

5 Aralıkta Mars Kova burcunda giriş yapıyor. Bağımsızlık enerjisine hâkim olacağız. Uygunsuz ve tuhaf davranışlar yakın çevreniz tarafından yadırganabilir. Enerjinizi dengeli kullanmakta zorlanabilirsiniz. Büyük bir zevkle çalışırken bir anda enerjinizi yitirebilirsiniz. Spor veya yoga gibi rahatlatıcı faaliyetlerin faydası olacaktır.

6 Aralık İkizler burcunda Dolunay meydana geliyor. Yeni projeler söz konusu. Sosyal medya üzerinden ilginç haberler alabilirsiniz. Özellikle magazinsel konular ön planda. Zihinsel aktivitelerimizin yoğun olduğu bir dönem. Bu süreçte başlayan ilişkiler değişkenlik gösterebilir, dikkatli olun

.koc

KOÇ BURCU 21 MART – 21 NİSAN

Bu hafta arkadaşlarınızla birlikte hareketli bir süreç içerisine gireceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru adımlar atacaksınız. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. Bu olumsuzluklar geçici olacaktır. Üzerinizdeki negatif etkiden kurtulabilmek için spor yapabilirsiniz. Şehir dışına çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Yeni bir eğitim hayatına başlamaya hazırlanan Koçlar, yurt veya şehir dışına çıkabilir. Çevrenize gösterdiğiniz duygusal tepkilere dikkat edin.