‘Chef’s Table’ konseptiyle masalarda yemeklerin ortaya geldiği, davetlilerin yemeklerini kendilerinin alabilecekleri bir sunum geliştirdik. Misafirler yemek alanına geçtiğinde masada onları saksılarda kuşkonmaz, bıldırcın yumurtası, şarküteri tahtaları ve özel kesim zeytin ağacından yapılmış tabaklarda servis edilen humus gibi düğünün genel temasına uygun atıştırmalıklar karşılıyordu. Kısacası mönüde yer alan her lezzet, dekorun bir parçası gibi görünecek şekilde hazırlandı.” Böylece Süalp çifti kuş seslerine karışan eğlenceli müzikler eşliğinde evliliğe adım attı…
Related
Marie Claire Bülten
Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor.
Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.