HER GÜNE BİR KÖK BİTKİ EKLEYİN
Doğanın, toprağın bizlere mucizesi kök bitkileri, her gün bir menünüze ekleyin. Özellikle her akşam menünüze farklı bir kök bitki yemeği ekleyerek, yağ yakımınızı hızlandırın. Karalahana, lahana, pazı, brokoli, kereviz, ıspanak ve pırasadan oluşturmanızda fayda var. Aynı zamanda kök bitkilerin, insan vücudu için mucizeler yaratan vitamin ve mineral çeşitliliğinden faydalanarak, sağlığınıza çok önemli bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Özellikle karalahananın şu an tam zamanı. A, B, C, E vitamini, kalsiyum, potasyum, kükürt, magnezyum ve bakırdan zengin olan karalahananın faydaları saymakla bitmiyor. Özellikle içindeki yoğun C vitamini sayesinde, sadece kilo vermeyecek, aynı zamanda anti-aging etkisini de hissedeceksiniz.
Related
Marie Claire Bülten
Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor.
Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.