ickare

Bu 3 kişilik bir tariftir. Bir porsiyonunda; 198 kalori, 33 gr karbonhidrat, 7 gr protein, 5 gr yağ, 5 gr lif, 35 mg sodyum bulunur.

MALZEMELER

2 paket light krem şanti
200 ml süt
80 gr kırmızı kinoa
10 gr çekilmiş Antep fıstığı
6 adet tarçın çubuğu (süslemek için)
200 gr taze kayısı

HAZIRLANIŞI

1/ Krem şanti ve sütü çırptıktan sonra buzdolabında bekletin.

2/ Kinoayı 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı eklenmiş suyun içinde haşlayın, süzüp soğumaya bırakın.

3/ Soğuyan kinoayı, hazırladığın krem şanti ile karıştırın. Servis kuplarının dibine bu karışımı paylaştırın.

4/ Ayrı bir yerde taze kayısıları minik küpler hâlinde doğrayıp kuplara ekleyin. En üstü krem şanti ile kaplayın. Antep fıstığı ve tarçın çubukları ile süsleyip servis yapın.

Total
0
Shares

Bir cevap yazın

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Çerez ayarları

Aşağıda bu web sitesinde hangi tür çerezlere izin vereceğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizi uygulamak için "Çerez ayarlarını kaydet" düğmesini tıklayın.