Genel

2022 Denim Trendleri | Kot Etekler, Bol ve Rahat Modeller

Yazıya, kot eteklerin geri dönüşünü kutlayarak başlayalım. Bir de kot mini elbiseler!

Gardırobunuzu denim dokularla şekillendirirken, kendinizi klasik kot siluetiyle veya içinizdeki Britney Spears görünümleriyle sınırlamayın. Aşağıda, 2022’nin denim trendleri sizi bekliyor.

Kot Eteklerin Geri Dönüşü

Bugünü yeniden göreceğinizi düşünmüş müydünüz? Bir dönem; kısa tozluklar ve UGG botlarla kombinlenen mini kot etekler, daha güncel ve modern kullanım önerileriyle geri dönüyor. 2022 yılındaki halinin daha şık ve çarpıcı olacağını söyleyebiliriz. Denim elbiselerin de karşımıza sık sık çıkacağını hatırlatalım.

Doğru jean seçimi için bilmeniz gerekenler ise yazımızda sizi bekliyor!

Bol ve Rahat Modeller

Skinny jean’lerin yeniden canlanması için umut arıyorsanız, gerçekten bir süre geri gelmeyeceklerini kabul etmenin tam zamanı. Podyumlara, markaların 2022 koleksiyonlarına göz atınca; bol ve rahat kot pantolonlar karşımıza çıkanlardan. Hatta solmuş görünümlü modeller, yükselen trend olmak için kapıda bekliyor.

Koyu Renk Denim

Louis Vuitton SS22

Koyu renk denimin resmi olarak kabul edildiğini cebimize ekleyelim ve 2022 yılında bizi nasıl karşılayacağına göz atalım. İlkbahar / Yaz aylarında hafif yıkama görünümünün şık bir şekilde kullanılacağı, birbirinden farklı derin tonlara sahip modellere hazır olun!

Tepeden Tırnağa Denim

Justin Timberlake ve Britney Spears bu görünümü çok uzun süredir tekellerinde tutuyorlardı, bu harika klasik görünümü geri almanın tam zamanı!

Detayların Gücüyle Parlayın

Aşınmış görünümler, patchwork ve onarım görmüş modeller! İyi tamir edilmiş bir kot pantolonun enerjisini seviyorsanız bu trend tam size göre. Kotları hem işlev hem de estetik olarak düzgün bir şekilde onarmak şansınızı evdeki malzemeleri kullanarak deneyebilirsiniz.