Genel

2023-24 Sonbahar/kış çanta trendleri

Radarımızı New York, Londra, Milano ve Paris’teki 2023-24 Sonbahar/kış podyumlarına çeviriyoruz, konumuz birbirinden şık çantalar!

Resmi olarak sonbahara girmemize birkaç gün kaldığı doğru. Sonbahar her ne kadar bize sararan yaprakları, sıcak havalarla vedalaşmamızı hatırlatsa da, modaseverler için sonbaharın başka bir anlamı daha var; yeni sezon, yeni trendler ve tabii ki yeni kombinler.

Yeni sezon ile birlikte, kombinlerin tamamlayıcı parçası olarak gördüğümüz çantalarda birbirinden farklı modellerin varlığından söz edebiliriz. 2023-24 Sonbahar/kış dönemi için kreatif direktörlerin iş seyahatlerinden, şık bir akşam yemeğine kadar tüm ihtiyaçlarınızı başarıyla analiz ettikleri ise su götürmez bir gerçek.

Sizi daha fazla heyecanlandırmadan, radarımızı New York, Londra, Milano ve Paris’teki 2023-24 Sonbahar/kış podyumlarına çevirelim…

kapak karesi: Miu Miu / Alexander McQueen

Süper Boy

LOEWE / BALMAİN

2022-23 Sonbahar/kış podyumlarından da alışık olduğumuz büyük boy çantalar, yeni sezonda da kombinlerin tamamlayıcı parçası olmaya hazır. Bu yıl, Loewe, Jil Sander, Balmain gibi modaevlerinin yakın markajında olan bu çantalar, günlük ihtiyaçlarınız için çantanızda yeterli alana sahip olmama konusunda endişelenmenize gerek olmayacağının altını çiziyor. Dizüstü bilgisayar, favori kitabınız, toplantı notlarını için defteriniz, makyajınızı tazeleyebilmek için birkaç malzeme ve tabii ki şarj aletiniz… hepsi tamam, evden çıkabilirsiniz!

Yumuşak Dokunuş

BURBERRY / GİVENCHY

Uyurken sarıldığımız yastığımız kadar yumuşak bir çanta, hangimizin hoşuna gitmez ki? İster nötr tonlarda, isterseniz de sonbahar/kış aylarını temsil eden koyu tonlarda olsun, birbirinden farklı seçenekleriyle öne çıkan pelüş modeller, en az bizim kadar Givenchy, Burberry ve Sandy Liang gibi modaevlerinin de radarında. Geçmiş yıllardan da aşina olduğumuz bu trend, sizce de bir şansı hak etmiyor mu?

İkisi Bir Arada

CHLOE / EMPORİO ARMANİ

Eğer sizde alışveriş esnasında, “Bir çantadan daha iyi ne olabilir ki?” düşüncesini aklınızdan geçiriyorsanız, müjdeli haberi sizi daha fazla bekletmeden verelim; tabii ki iki çanta! 2023-24 Sonbahar/kış podyumları tarafından onaylanan iki çanta trendi, Chloe, Emporio Armani ve Proenze Schouler ile gardıroplarımıza konuk olmaya hazırlanıyor.

Geometrik Modeller

PRADA / VALENTİNO

Zamanda ufak bir yolculuk yapalım, öğrencilik yıllarınızı düşünün; geometri neredeyse hepimizin korkulu rüyasıydı değil mi? 2023-24 sonbahar/kış sezonuyla birlikte, geometri artık korkulu rüyamız olmaktan çıkıp, çantalarımıza hayat veren simetrik şekiller haline geliyor. Birbirinden farklı renkleriyle dikkat çeken geometrik modellerden ilham alan çantalar, kombininizin ihtiyacı olan ‘o’ dokunuş olabilir. Bu modellerin en az bizim kadar Maison Margiela, Prada ve Valentino’nun da radarında olduğunu unutmadan belirtelim.

Örgü Stil

altuzarra / fendi

Yaz aylarında özellikle plaj çantası olarak kullandığımız örgü çantalar, 2023-24 sonbahar/kış defileleriyle kış aylarına taşınıyor. Bottega Veneta, Fendi ve Altuzarra gibi yüksek modanın asil üyeleri, nötr renkler ve klasik şekilleri örgü modeller ile birleştirirken, ister gece şık bir davette, isterseniz de iş seyahatlerinde bu çantaları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kırmızı Sevdası

MİU MİU / ALEXANDER MCQUEEN

Aşk ve şehveti temsil eden kırmızı, 2023-24 sonbahar/kış sezonunun tartışmasız öne çıkan rengi. Miu Miu, Louis Vuitton, Alexander McQueen gibi yüksek modanın asil üyeleri, kırmızıyı yeni sezonun favori rengi haline getirirken, belki de ihtiyacınız olan aşkı, sonbahar/kış aylarında ışıltılı kırmızı renk bir çantayla yaşayabilirsiniz!

Zamansız Klasik

ETRO / HERMES

Zamansız ve klasik bir model arayışındaysanız, ihtiyacınız olan kova model çantadan başkası değil. Etro ve Ulla Johnson podyumlarında öne çıkan kova modeller, her sezon kullanabilecek bir çantaya yatırım yapmak isteyenlerin bir numaralı adresi.