Genel

2023 İlkbahar-Yaz Çanta Trendleri

Yüksek modanın 2023 ilkbahar-yaz podyumlarına kulak veriyoruz, konumuz çantalar!

Yüksek modanın 2023 ilkbahar-yaz podyumlarına kulak veriyoruz, konumuz çantalar!

Söz konusu aksesuar çanta olduğunda, çoğu markanın titizlikle çalıştığını söyleyebiliriz. Bu nedenle yeni sezonun çanta statüsünde yer alacak trend modellerin yaratılması birçok kreatif direktörün bir numaralı hedefidir.

Hazırsanız, çok yakında gardırobunuzu hakimiyeti altına alacak çanta trendlerini inceleyelim.

Kapak Fotoğrafı: Tom Ford/ Diesel

Örme Modeller

JİL SANDER
BOTTEGA VENETA

Tığ işi ya da file çantalar yeni sezon alışveriş listelerinin olmazsa olmazı. Birkaç yıldır bahar ve yaz görünümlerimize eşlik eden hasır aksesuarları yerinden fethetmeye hazırlanan örme modeller, favori aksesuarınız olmaya hazır.

Saçak Detaylar

VERSACE
GUCCİ

İlkbahar-yaz sezonunun kesinlikle ana trendlerinden biri olan saçak detaylar, hem dış giyimi hem de aksesuarları süsleyen cesur tavrıyla yeni sezona sağlam adımlarla giriş yapıyor. İster gündüz kahvesinde, isterseniz de gece katılacağınız özel bir davette size eşlik etmeye hazır olan saçak detaylar, 2023 ilkbahar-yaz sezonunda kesinlikle çok konuşulacak.

Parti Ruhu

JW ANDERSON
DOLCE & GABBANA

Monokrom kombininize eğlence katacak bir arayış içerisindeyseniz, bu trend kesinlikle size göre. Kristaller, yapay elmaslar ve payetlerden ilham alan bu model, özellikle akşam saatlerinde tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak!

Yükselen Yıldız

DİESEL
JW ANDERSON

Özellikte TikTok’ta trend olan metalik çantaların bu listede olmayacağını düşünmediniz değil mi? Günün her saatinde size eşlik edecek olan metalik modeller, kesinlikle bir şansı hak ediyor.

2000’ler Yeniden

KNWLS
DİESEL

2000’li yılların eşsiz estetiği, 2023 ilkbahar-yaz aylarında da gardıroplarınıza hakim olmaya hazırlanıyor. Özellikle kot çantaların moda sahnesine geri dönüşünü müjdeleyen bu trend, günlük kıyafetlerin daha az resmi, daha rahat ve ilgi çekici görünmesini sağlayacak.

İkisi Bir Arada

FENDİ
PRADA

İki çanta almak varken, neden bir tane alalım? Aklımızdan geçen bu düşünceyi kreatif direktörler de duymuş olacak ki, 2023 ilkbahar-yaz podyumlarında iki aksesuarı tek modelde birleştirmişler. Farklı boyutlarda olmalarına rağmen aynı çanta modelinde sergilenen bu modeller, yeni sezonun havalı üyesi.

Yeni sezonun öne çıkan trendlerini incelemek isterseniz: 2023 İlkbahar-Yaz Podyumlarında Dikkat Çeken 10 Trend

2023 İlkbahar-Yaz Makyaj Trendleri