Yıllık Burç Yorumu

2023’ün geri kalanında burçları bekleyen tarot tahminleri

Astrologlara göre sonbaharın ilk ayı çok kritik geçecek. Eylül 2023, zodyak burçları için mistik bir yolculuğun habercisi. Tarot’un büyülü dünyası, sonbaharın getireceklerine dair ipuçları sunuyor.

Buyurun birlikte burcunuzu bekleyen Tarot’un sırlarını keşfe çıkalım.

Koç (21 Mart – 20 Nisan)  

Eylül ayında, bu yıl biriktirdiğiniz bütün duyguları serbest bırakmak isteyebilirsiniz. Size destek olacak, sevdiğiniz ve güvendiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İş yerinde sizi zor kararlar bekliyor olabilir fakat endişelenmeyin, aradığınız bütün cevaplara zaten sahipsiniz. Kafanızı dağıtmak ve değişime ayak uydurmak için gardrobunuzu düzenleyebilir, imaj değişikliğine gidebilirsiniz.

Boğa (21 Nisan – 20 Mayıs)

Eylül ayı sizin için altın değerinde! Kişisel gelişiminize önem vereceğiniz, iş hayatında yükselişe geçeceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Sosyal ilişkilerinize yatırım yapabilir, sıkılmamak için motivasyon desteği arayabilirsiniz. Hedef odaklı bir ay geçirdiğinizde, bütün dilekleriniz yavaş yavaş gerçek olacak.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Ateşli bir ayın sizi beklediğini söylesek şaşırır mısınız? Baskı altında iyi sonuçlar vermeye hazırlanın ve küçük detaylara fazla takılmamaya çalışın. Odağınızı gerçek hedeflerinize çevirmeniz içinbuyazımızı okumanızı öneririz. Ayrıca Tarot kartlarına göre tutkulu bir ay geçireceksiniz ve yeni yelkenlere açılma ihtimaliniz var.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Kemerlerinizi bağlayın, eylül sizin için çok önemli bir ay olacak. Ne ektiyseniz onu biçtiğiniz bir ay sizi bekliyor. Ayrıca eylül, değişiklikler için mükemmel bir ay. İş, ev, sosyal çevre, rahatsız olduğunuz ne varsa aksiyon almaya hazırlanın. Yüklerinizden kurtulacağınız ve özgürleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Bütün yılın yorgunluğunu atmaya hazırlanın, Aslan burçlarına tatil zamanı! Kendinize zaman ayırmanız gereken bir dönemdesiniz. Duygularınızı bir kenara bırakın ve hayattan keyif almaya başlayın. Enerjinizi aşağı çeken insanlarla aranıza mesafe koyun ve bu hayattaki en önemli kişinin siz olduğunu unutmayın. 

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Hem mantığınız hem de duygularınızla harekete geçme zamanı! Tarot’a göre dengenizi koruyup kendinizden emin olmalısınız, sorumluluk almaktan korkmayın. Ayrıca söylemeliyim ki ufukta evlilik gözüküyor, siz kendinizi umutsuz vaka olarak görseniz bile yakın çevrenizden biri her an evlenebilir. 

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Eylül, kendini kanıtlamanız için bir fırsat kapısı açıyor. Eğer ona göre hareket ederseniz başarı ve güç kaçınılmaz olacağa benziyor. Kişisel gelişiminizi ön planda tutun ve kendinizi ön plana atmaktan çekinmeyin. Her an yeni bir iş teklifi gelebilir, kendinize güvenin ve kabul etmekten korkmayın. 

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Kariyer hedeflerinizi raftan kaldırma zamanı! Özgeçmişinizi güncelleyin ve beklediğiniz “o” işe hemen başvurun. İş değiştirme fikriniz yoksa maaşınızda bir artış bekleyebilirsiniz. Gelelim aşka, kartlar süregelen ilişkinizin başka bir boyuta atlayacağını söylüyor.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Mantığınızı ön koltuğa oturtmanın vakti geldi. Eylül ayında olaylara rasyonel bir şekilde bakmalı, duygularınızı bir kenara bırakmalısınız. Kritik kararlar vermeniz gerekebilir, başarı odaklı olmaya çalışın. Karar vermeden önce artıları ve eksileri iyice düşünmekte fayda var, bizden söylemesi.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Sevgili oğlaklar, eylül sizin ayınız olacak. Aşk hayatınızı zirvede yaşamak bir kenara modunuzun hep yüksek olması da cabası. Tüm dünyaya sarılmak ve sevgiye boğmak isteyeceksiniz. Bu ayın tadını çıkarmanızı öneririz, kendinizi gereksiz sorularla sınırlamayı bırakın.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

İstikrarlı ve sakin bir eylül sizi bekliyor. Maddi alanda kendinizi güvende ve sakin hissetmek için sıkı çalışmanız gerekebilir. İşinizde yeni bir şeyler denemek, fikirleri gerçeğe dönüştürmek için harika bir zaman. Bu ayda dikkat etmeniz gereken tek konu değişime açık olmanız. Romantik partnerinizle ilgili endişeleriniz olabilir, zamana bırakın.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Hayatınızın istikrarlı bir dönemine giriyorsunuz, motive kalmanızda fayda var. Arzular ve gerçeklik arasında mükemmel bir denge gözüküyor. Dört hafta içinde önemli bir konuşmanın gerçekleşebileceğini belirtelim ve size şans dileyelim, şimdiden iyi şanslar!