Gusina; bir fırın, bir mutfak kültürü ve büyüyen bir topluluk.
İsmini Karadağ’daki Gusinje kasabasından alan marka, geçmişle bugünü, aile geleneğiyle yeni nesil yorumları bir araya getiriyor. “Local. Loyal. Humble.” mottosuyla, aidiyet duygusunu ve müdavim kültürünü sahipleniyor.


Amerikan-İtalyan dokunuşlarıyla şekillenen menüsünde; 40 yıllık ekşi maya, yerli üreticilerden gelen malzemeler ve sezonsal ilham bir araya geliyor. Gusina’nın odun fırınından çıkan pizzaları artık birer klasik:
Antrikot Füme & Soğan, Mortadella Panuozzo, Sausage & Kale ve vazgeçilmez Margherita… Her biri katmanlı tatlarla, özenle hazırlanıyor. Sokak ruhunu taşıyan ama sofistike bir lezzet olan Mac’n Cheese topları, imza atıştırmalıklardan biri haline gelmiş durumda. Yanına bir Smash Burger, üstüne de bir dilim Tiramisu ve ev yapımı Tony’s Ice Cream Gusina deneyimi tamamlanıyor.


Sabahları bakery, gün içinde deli, akşamları ise bir community hub’a dönüşen Gusina; gastronominin ötesine geçen bir yaşam tarzı öneriyor. Marka, müzik etkinlikleri, sanat iş birlikleri ve kendi shop’uyla dinamik bir topluluk yaratıyor. El yapımı seramiklerden günlük tekstil ürünlerine uzanan lifestyle shop koleksiyonu, Gusina ruhunu evlere taşıyor.


Catering ve özel gün menüleriyle de ilgi gören Gusina, özenli servis ve sunumlardan ödün vermeden farklı sofralarda yerini alıyor.