Fitness & Beslenme

KAHVALTINIZA BADEM EKLEYİN

ickare

Purdue Üniversitesi’nden Beslenme Uzmanı Richard Mattes, “Düşük glisemik indeksli bir kahvaltı, yemekten sonra kan şekeri dalgalanmalarını önler ve doymuş hissetmene yardımcı olur.

Aynı zamanda gün boyunca daha az yemek yemeni sağlar” diyor. Örneğin kahvaltıda badem yiyenlerin daha uzun süre tok hissettiği, ayrıca öğle yemeğinden sonra bile kan şekerinin düşük olduğu görülmüş. Araştırmanın yazarı Doktor Kantha Shelke, “ İdeal kahvaltı pratik hazırlanmalı ve lezzetli olmalı ama suçlu hissettirmemeli” diyor. Yulaf ezmenize ekleyebilirsiniz.

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.