MODA

TRENDYOL >< RAISA&VANESSA SUNAR: RV FOR TRENDYOL FALL WINTER 2016/17

RV_010_1384

Modanın öncüsü Trendyol’un ulaşılabilir moda felsefesiyle, Raisa&Vanessa’nın çizgilerin ucundaki tasarım anlayışı birleşti. Ortaya, her bir tasarımı kadınların dolabında anahtar parça olacak göz alıcı bir koleksiyon çıktı.

RV_03_0492

RV for Trendyol Sonbahar-Kış 2016-17 Koleksiyonu moda severleri göz alıcı bir partiye davet ediyor. Tasarımcı ikizler moda e-ticaretinde açık ara sektör lideri Trendyol için tasarladığı bu koleksiyonda genç, göz alıcı ve bir o kadar da kendinden emin kadınların hikayesini anlatıyor.

Çizgisi Raisa&Vanessa’nın duruşunu taşıyan koleksiyonda, 80’lerin parlak ve eğlenceli gece yaşantısına göndermeler dikkat çekiyor. İstanbullu tasarımcı ikizler Raisa&Vanessa, her koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da modern ile gelenekselin arasında, kültürlerarası bir tasarım bakış açısıyla koleksiyonu ele alıyor.

RV_010_1411

RV for Trendyol koleksiyonunda maksimalist ve güçlü kumaşların birleştiği iddialı tasarımlar; seksi ve bir o kadar da modern Raisa&Vanessa kadınının imzasını oluşturacak.

RV for Trendyol, şaşırtıcı ve provokatif duruşları destekleyen çizgilere sahip özgün bir koleksiyon olarak öne çıkıyor. Göz alıcı partilerin parlak renkleri, bohem bir kışı simgeleyen gülkurusu, parlak payetler, bordo tonları koleksiyonda sık kullanılan kumaşlara renk veriyor. Markayla özdeşleşen gotik temayı oluşturan dantel detaylar ise tasarımcı kardeşlerin tasarım manifestolarına göz kırpıyor. Kadının vücut hatlarını ortaya çıkaran dar elbiseler, volan detaylar ve maksi elbiseler koleksiyonda öne çıkıyor.

Trendyol; Couture dünyasının cesur ikizleri Raisa&Vanessa iş birliğiyle yüksek modayı hızlı modaya adapte ediyor.

RV for Trendyol koleksiyonuyla Raisa&Vanessa; feminen ve nazik bir silüet çizmek için kuralları yeniden belirleyen bir moda duruşu sunuyor. Koleksiyonda payetler, ipek şifon, dantel kumaşlar başrolü oynarken; bu kumaşlara hayat veren başlıca renkleri; yeşil, bordo, siyah, ekru, pudra, vizon metal tonları ve lame oluşturuyor. Ayakkabılarda ise Gold Trok ve kuşgözü aksesuarlar iddialı bir bohemliği temsil edecek.

RV_06_0905

Koleksiyonda Dikkat Çeken Detaylar:

  • 15 Kasım tarihinde sınırlı adetlerde satışa sunulacak koleksiyon sadece Trendyol.com’da satılacak.
  • Tasarımcıların özel tasarladığı metal aksesuar kullanımları ise bu senenin konseptini vurgulayacak.
  • Koleksiyonda ayrıca ayakkabı ve aksesuar da yer alacak.