Fitness & Beslenme

YAZIN EN SAĞLIKLI 8 BESİNİ

Karpuz Karpuz Yüksek antioksidan düzeyine sahip olan karpuz, A ve C vitaminlerinden oldukça zengin bir meyve. Vücutta su kaybını önleyici bir etkisiyle birlikte özellikle potasyum ve magnezyum açısından önemli. Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyvesi olan karpuzun tüketiminde porsiyonlara dikkat etmelisiniz. Çünkü karpuzun bir dilimi 45 kalori. Bu nedenle karpuzu yemeklerden en az 2-3 saat sonra tüketmelisiniz.

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.