Fitness & Beslenme

YENİ BİR BESLENME STİLİ İÇİN 5 ADIM

pilavlik-degirmen-bulguru-25-kg-861-32-B

Köfte & Bulgur

Izgara et, yağ demektir. 120 gram köftelik (ince) bulguru aynı miktarda sıcak suda 10 dakika ıslatın. Suyunu çektikten sonra bulguru 450 gram yağsız kıymayla karıştırıp baharat ekleyin. Kıymayı beş parçaya bölüp köfte şekli vererek ızgaraya koyun. Bu değişimin faydaları; fazladan üç gram lif, iki gram daha az yağ ve bir gram daha az doymuş yağ.

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.