Fitness & Beslenme

ZAYIFLAMAK İÇİN PRATİK 5 TÜYO

02 Çalışırken yemek Yeni alışkanlığınız: Yemeğinize odaklanın. Cornell Üniversitesi’ndeki Food and Brand Lab araştırmacıları yemek sırasında birden fazla işle meşgul olanların, yüzde 30 ile 50 daha fazla yediğini gözlemlemiş. Bunu deneyin: Yemeğinizin miktarını ölçün. Food and Brand Lab yöneticisi Doktor Brian Wansink insanların tabaklarının boyutuna odaklandığında ne kadar yediklerinin farkına varabildiğini söylüyor.

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.