ASTROLOJİ

2021 Burç Yorumları

2020 hepimiz için oldukça zorlu geçmiş olabilir ancak şimdi onu geride bırakma ve önümüze bakma zamanı. 2021 tüm burçlar için oldukça şanslı fırsatlar sunarken, kendimizi geliştirme için imkanlar da tanıyor.

2021 yılının en şanslı burcu kesinlikle Kova. Ancak bu demek değil ki diğer burçları aşk ve kariyer hayatlarında benzersiz fırsatlar beklemiyor…

Tabii ki bir burca mensup milyarlarca kişinin aynı şeyleri yaşamasını bekleyemeyiz; yıldız haritanızdaki diğer faktörler de bu öngörülerde oldukça etkili.

İşte detaylı bir şekilde 2021 burç yorumları…

Koç (21 Mart – 20 Nisan)

2021 yılında koç burcunu neler bekliyor?

Öncelikle belirtmeliyiz ki; 2021 Koç burçlarının çalışmalarının ve çabalarının kazançlarını en sonunda aldıkları bir yıl olacak!

Koç burçları 2021 yılına olumlu bir bakış açısıyla başlayacak. Ayrıca bu yıl size çalışma kolaylığı ve genel bir şans verebilir. Yavaş yavaş, arkadaşlar ve ortaklar ile ilişkiler geliştirmeniz de olası. 2021’in ortalarında, bazı gezegensel durumlar kariyer cephesinde yeni zorluklar getirebilir. Lütfen bu dönemde olumsuz düşünceleri kontrol altında tutun. 2021 yılının ikinci yarısında, kariyerinize dair büyük emellerinizi nihayet gerçekleştirebilirsiniz.Bu yıl sizin için tüm anahtar, öfkenizi kontrol altında tutmak. İçinizde biriktirdiiklerinizi dışa vurmak; size bazı ilişkileri kaybettirebilir.

Ayrıca yılın sonlarına doğru yaşanacak Jüpiter ve Satürn kavuşması; size daha önce yaşamadığınız yükselmeyi yaşatabilir. 2021 Koç’ların zafer yılı olmaya çok yakın!

Koç burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Koç burcu için 2021’de Plüton tüm yıl boyunca meslek segmentinde kalıyor. Bu durum; mesleğinize, hedeflerinize, yaşam tarzınıza ve duruşunuza inanılmaz bir canlılık taşır ve şimdi hayatta ihtiyacınız olan şeye doğru müthiş bir konsantrasyon sağlayıp gayretli çalışmak için ideal bir fırsat olabilir. Plüton ve Satürn sizi, yapabileceğinizi düşündüğünden daha fazla çalışmaya zorlayabilir ve farklı odaklarda teslim olma arzunuz olabilir, ama yine de devam edebilirsiniz. Kendinize her zaman güveniniz yüksek; mevcut durumun hayatınız için faydalı olması durumunda, devam edin.

Satürn ve Plüton, devam eden çabalara inanılmaz ödüller sunar. Mars, Mart ayı ortasından Mayıs ortasına kadar meslek bölümünizdeki etkisini ikiye katılıyor ve bu da konsantre olmak için daha fazla canlılık ve itici güç getiriyor.

Koç burcu – 2021 Aşk Hayatı

Jüpiter Kasım ayına kadar yakınlık evinizde kalacak. Bu da yakın çevrenizle daha sıkı bağlar anlamına geliyor. Genel olarak yıl boyu tutkulu bir ilişki istememe modunda olacağınızdan size yaklaşan kişilere daha az toleranslı olabilirsiniz. Öte yandan kendinizi cinsel açıdan oldukça güçlü hissedeceğiniz, çekim gücünüzün çok yüksek olacağı bir yıl olacak.

Kariyer başarınız tabii ki çevreniz de genişlemesi anlamına geliyor. Ancak kısa flörtler için zamanınız yok çünkü kariyer eviniz oldukça kazançlı ve hareketli! Öte yandan partneri olan Koç burçları kariyerlerinin yükselişiyle birlikte iş ve aşkı ayırmak zorunda kalabilir.

Boğa (21 Nisan – 20 Mayıs)

2021 yılında boğa burcunu neler bekliyor?

2021; aile ilgili sorunlarınızın çözüleceği ve o konuda zihninizi boşaltabileceğiniz bir yıl olacak.

Uranüs burcunuzu ziyaret etmeye başlarken, 2021’de büyük vizyoner planlara sahip olabilirsiniz. Uranüs’ün Boğa burcunu ziyaret etmesi; sizin için yepyeni bir 7-8 yıllık sürecin de başlangıcı anlamına geliyor. Uranüs ilerleme gezegenidir ve hayatınız boyunca kendinizde birkaç iyileştirme yapmaya, bir şeyleri değiştirmeye veya bakış açınızı farklı bir açıya taşımaya odaklanabilirsiniz. Hayatınıza dair planlarınızı net olarak kesinleştireceğiniz yıl, 2021 olacak.

2021 yılında ailenizle daha fazla empati kurabilir, insanlara yardım etme ve cömertlik konusunda fazlasıyla eli açık olabilirsiniz.

Boğa burcu – 2021 Kariyer Hayatı

2021 Şubat ayı; hedefleriniz için çalışmak ve yol kat etmek için harika bir zaman. Aynı zamanda yeni hedefler belirlemek için de. Yeni yolunuz hakkında daha heyecanlı olabilir, hedeflerinizi gerçekleştirmek için şansınızı kullanabilirsiniz.

Mayıs ayı ortalarından Haziran ayı boyunca burcunuzda kalacak olan Mars; sizi hedefe ulaşmanız için daha fazla çaba göstermeye itebilir. Bu yıl projelerinizi ve hedeflerinizi sık sık değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilir; Eylül-Kasım aralığında geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu yıl her ne olursa olsun sizin için yeni bir sürecin başlangıcı. yeni bir adım atamasanız bile yeni döneminizi kutlayın ve çalışmaya devam edin.

Boğa burcu – 2021 Aşk Hayatı

Jüpiter 2021’e ilişki segmentinizde başlıyor. Yeni bireylerle tanışabilir, arkadaşlarınız ve ailenizle ilişkinize pozitif enerjide devam edebilirsiniz.

Eğer bir ilişkiniz varsa bu yıl önceliklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızın bu yeni döneminde o kişiye ihtiyacınız var mı? Sıkıldınız mı? Onsuz daha hızlı mı ilerleyebilirsiniz? Tüm bu sorular aklınızı kurcalayabilir. Yeni bir aşk arayışındaysınız yıl boyu üzerinizde olacak şüphecilik hali ve kendinize odaklanma isteği size “o” kişiyi henüz getirmeyebilir.

İkizler (21 Mayıs – 21 Haziran)

ikizler burcunu 2021 yılında neler bekliyor?

Yöneticiniz Merkür sayesinde daha dışa dönük bir yıl geçireceksiniz. Ancak yılın Merkür Retrosu tarihlerinde kendinize karşı sabırlı olmalı, adapte olmalı ve işlerinizi yarım bırakmamalısınız. Bu yıl şans sizden yana ancak anahtar nokta sizin “anda kalmanız.” Çok fazla iletişim kopukluğu gibi aksiliklerle karşılaşacağınız bir yıl olacak. Şubat başında, Haziran ve Ekim aylarında stresi yönetmeye odaklanın.

İkizler burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Yılın başından Kasım ayı başına kadar burcunuzda kalacak olan Jüpiter, size iş açısından harika bir yıl sağlayabilir. Maddi kazancı yüksek düzeyde sağlayabilirsiniz ancak işinizden keyif alıp almadığınızı fazlasıyla sorguladığınız bir yıl olacak. İşinizi ve önceliklerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeni teklifleri gözden geçirebilirsiniz.

İkizler burcu – 2021 Aşk Hayatı

2021’de, Satürn ve Plüton’un yıl boyunca yakınlık segmentinde olması nedeniyle hayatınızdaki insanlarla daha iyi yakınlık ve tutkulu bağlar üretmeye konsantre olabilirsiniz. Hayatınızdan, sağlam bir ilişki hissetmediğiniz birkaç kişiyi ortadan çıkarmanız ve başkalarıyla olan ilişkilerinizi güçlendirmeniz gerekebilir.

Mars, Mayıs ayı ortalarıyla birlikte size daha fazla konsantrasyon ve canlılık taşıyor.Kasım ayındaki Venüs Retrosu ilişkilerinizi etkileyebilir bu yüzden hayatınızdaki size değer veren insanlara daha anlayışlı olmanız gerekecektir.

Mars, 2021 yılında Ocak ayı sonundan Mart ayı ortasına kadar İkizler’in ilişki segmentinde ve bu durum canlılığı hızlandırabilir ve o dönemdeki bağlantılarınızı merkeze taşıyabilir.Kasım ayında Jüpiter ile birlikte aşk hayatınızda canlılık en tepe seviyeye ulaşabilir. İlişkisi olanlar için iletişim sorunlarının öne çıkacağı bir yıl. Ancak bekar İkizler burçları için 2021 sosyalleşme ve yeni aşkların yılı olacak!

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)

yengeç burcunu 2021 yılında neler bekliyor?

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız 2021 yılı için şimdiden yükselebilirsiniz. Zira 8.ev marka oluşturmak demektir, bu yıl ürettiğiniz veya yarattıklarınızı markalaştırma zamanı!

Bu yıl Mars’ın burcunuzdaki olumlu desteğiyle uzak rotalara sayahat gerçekleştirebilir; gelecek arzularınız için harekete geçebilirsiniz.

Bu yıl Temmuz ayı sizin için açık kapılar yeni başlangıçlar, pozitif sonuçlar anlamına geliyor. Enerjinizi yüksek hissedebilir; ihtiyaçlarınıza konsantre olabilirsiniz. Ayrıca çemberinizden çıkma cesaretini göstereceğiniz yıl 2021 olacak.

Uranüs, Mayıs ayı ortasından Kasım başına kadar arkadaşlık ve hayallerinizi yönetecek. Bu durum 2026’ya dek sürecek bir seyahatin de başlangıcı olacak. Böylece hayatınızda daha fazla değişim olacak. Aşinalık her zamanki aralığının dışına gidiyor; özgür olmak, yeni bireylerle toplantı, arkadaşlık grubunu genişletme ve gelecek fantezilerine konsantre olmak gibi tanımlar hayatınıza giriyor.

Yengeç burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Merkür sayesinde Mart ve Nisan ayı ortasına kadar kariyer açısından kıpır kıpır günler yaşayacaksınız. Hayatınızdaki her alandaki gibi aceleci olmayın, yenilikleri bu kez bir sır olarak olarak saklayın ve kucaklayın. Yeni işleriniz oturduğunda bunu çevrenizle paylaşın.

Yengeç burcu için 2021 Kasım’ın başına doğru Jüpiter iş segmentinize giriyor ve bu da size daha fazla iş fırsatı getiriyor. Bu yıl işiniz ve gelen fırsatlar konusunda hayli gözü kara davranacak, kalbinizin sesini dinleyeceksiniz. Nitekim bu durum önemli ölçüde size yararlı olacak. Aynı zamanda bu yıl konsantre olmanız halinde, 31 Ocak itibariyle nakit para ile ilgili sorunlarınızı çözecek ve bunu uzun zamandır istediğiniz bir sisteme oturtabileceksiniz.

Yengeç burcu – 2021 Aşk Hayatı

Bu yıl Jüpiter sayesinde sevgi dolu olacak ve bu sevgiyi paylaşmak için sabırsızlanacaksınız. Enerjinizle yakın çevrenizden ilgi görebilir.

Mars, Mart ayı ortasından Mayıs ortasına kadar ilişki segmentinizde yer alacak bu da canlı bir aşk hayatı ve sizin odak noktası haline gelmeniz demek. Bu yıl aşk ilişkilerinin keyifli yönünü yaşamaya çalışın. Kendinize odaklanacağınız, hayatınıza giren kişilerin gerçekten gerekli olup olmadığını tartacağınız bir yıl olacak. Söz konusu ilişkiler olduğunda kendinizi nerede geliştirebileceğinizi, nerede değiştirebileceğinizi ve nerede vazgeçmek zorunda olduğunuzu görün. Bu yıl insanlardan vazgeçmek sizin için oldukça kolay olacak.

Aslan (22 Temmuz – 22 Ağustos)

31 Ocak itibariyle ay burcunuza bağlı olarak duygularınız artabilir, şimdiye dek hayatınızda iyi ve yanlış yaptığınız şeylere dair hesaplamalara girebilir, kişisel yolculuğunuza dair konsantrasyonunuz yükselebilir. Bu süreç sizin tutumunuza göre size başarıyı da deneyimletebilir veya vardığınız sonuçlarla planlarınızı erteleyebilirsiniz. Öte yandan 2021 yeni başlangıçlar yapmanız için harika bir zaman dilimi sunuyor size.

2021 yılı boyunca kendinizi dışa kapalı hissedebilirsiniz ancak bu gözden kaçırdığınız ayrıntıları görmek için harika bir zaman. Uzun süredir kendinize bu denli dönmediğinizden; 2021 sizin için yeni bir yolculuk olacak.

Aslan burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Aslan burcu için Uranüs, 2021 yılında meslek ve hedefleriniz bölümünde hayli hızlı başlayacak ve bu hız Mayıs ayı ortalarından Kasım ayı başlarına dek sürecek. Yeni seyahat fırsatları ve canlı bir sektöre geçiş, bu yıl karşılaşacağınız fırsatlardan bir kaçı. Yeni hedeflere ulaşabilirsiniz, kendinizi başka bir yola sokabilir veya başka bir rotaya girebilirsiniz. Ama en önemlisi meslek değişikliği isteyebilirsiniz. Hangi mesleğe geçiş yapmak istediğinize karar vermek ise bu yıl yaşayacağınız yolculuğun bir parçası.

Aslan burcu – 2021 Aşk Hayatı

2021’de Aslan burçları için Mars; Ocak ayı sonundan Mart ayı ortasına kadar sevgi alanınızda hayatınızda pek çok değişiklik ve dikkat çekiliği size getiriyor. İnsanlarda daha fazla aşk duygusu uyandırabilir; hissettiğiniz hayranlığı paylaşma ve daha duygusal olma şansı bulabilirsiniz.Bir ilişkiniz varsa, ilk tanıştığınızda olduğu gibi hissetmek için onu etkileyebilirsiniz. Eğer bekarsanız sahada daha aktif olabilirsiniz. Aile ve arkadaşlık ilişkilerindeyse Kasım ayında iletişimi yönetmek zorlaşabilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

2021 yılında başak burçlarını neler bekliyor?

2021, aşk ve evlilik konularının başrolde olduğu bir yıl olacak sizin için, sevgili Başaklar!

2021’de burcunuzdaki Merkür, hislerinizi fazlasıyla etkileyecek. Bazı zamanlar kendinizi oldukça kapalı hissedebilirsiniz. Merkür Retrosu dönemlerini izlemek; duygularınızı anlamanızda yardımcı olacaktır. Ama bu demek değil ki 2021 sizin yılınız olmayacak. İnsanlara karşı sabırlı olun, bunun meyvelerini Temmuz’da toplayacaksınız! Yeni bireylerle tanışacağınız, aşina olduğunuz şeylerin dışında bir yolculuğa çıkmak, özgür olmak, aile ve arkadaşlarınızla pozitif yüklü enerjiye sahip anlar yaşamak ve en önemlisi hayallerinizi gerçekleştirmek için harika bir süreç sizi bekliyor olacak!

Bu yıl hayranlık uyandıracak şekilde çalışacaksınız ancak gezegenlerin durumu, yatırım ve para durumlarında 2021’de riskli adımlardan kaçınmanız gerektiğini gösteriyor. Ayrıca yeni bağlantılar sizi bekliyor.

Başak burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Şubat 15’ten itibaren güneşin gölgesi kariyer ve hedefleriniz alanına vuracak. Bu da mesleki hayatınız ve hedefleriniz için daha fazla çalışma yapmanız için harika bir zaman dilimi. Hedeflerinize zemin hazırlamak ve yeni hedefler belirlemek de buna dahil. Yolunuz hakkında daha heyecanlı olabilir, başka bir rota ayarlayabilir, hedeflerinize ulaşmak ve işleri yoluna koymak için şansınızı kullanabilirsiniz. Tüm bu çalışmalarınızın sonucunda, 27 Temmuz itibariyle meslek ve hedefleriniz bölümünü etkileyecek Ay’ın etkisiyle başarı yakalayabilirsiniz.

Mayıs ayı ortalarından Haziran ayı boyunca meslek ve hedefler bölümünüzde yer alacak olan Mars, sizi işinize daha adanmış bir hale sokabilir. Konsantre olabilirsiniz ama işinizi yapma şeklinizi eleştirip kendinizi sabote etmekten kaçınmanız gerekiyor. Mars’ın bu alanınızda retroya girmesi sizin bir kaç adım geri atmanızı gerekli hale getirebilir ancak modunuzu düşürmeyin; yeniden pedal çevirmeye başlarken yaptıklarıızı gözden geçirebilirsiniz. Hevesinizi bu dönemde kaybedebilirsiniz ancak bu aksiliklere karşı sabrınızı koruyun. Mars, Eylül ortasından Kasım ortasına kadar meslek ve hedefler bölümünüzde geri adım atacak. Yani bu süreçten itibaren tekrar yola çıkıp belirgin adımlar atmaya odaklanabilirsiniz.

Kasım ayında Venüs etkisiyle aşırı miktarda işle karşı karşıya olduğunuz bir dönem olabilir veya tamamen işten uzak durmanız gereken bir dönem olabilir, bir ara vermek zorunda olduğunuzu hissedeceksiniz. Kısa bir mola bu süreçte size iyi gelir.

2021 size yeni kariyer fırsatı değil ama yaptığınız işte göze çarpma, iş alanınızı genişletme, mesleğinizde başarıya ulaşma hediyelerini getirecek. Takdir edildiğiniz sürece hevesli olduğunuz işleri yapmaya konsantre olabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında yine Venüs’ün olumsuz etkisi nedeniyle çok fazla harcama yapmamanız ve nakit hesaplarınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor.

Başak burcu – 2021 Aşk Hayatı

2021, aşkı hayatınızın merkezine koyacağınız bir yıl. Satürn ve Plüton da bu konudaki konsantrasyonunuzu destekliyor olacak. Sevgiye sahip olmaya ve hissettiğiniz sevgiyi paylaşmaya odaklanabilirsiniz. Mart ayı ortalarından itibaren aşk hayatınız daha hareketli bir hal alabilir. Arkadaşlarınız veya ailenizle ilişkinizde ise iletişime dair sorunlar yaşayabilirsiniz. Daha sabırlı ve güçlü olmaya çalışın.

Neptün tüm yıl boyunca ilişki segmentinde kalacak, bu da çevrenizdekiler veya yeni çevrelerden insanlarla daha coşkulu ilişkilere başlamanız anlamına geliyor. İlişkilerinizde daha merhametli, anlayışlı ve feragat eden bir yapıya bürünebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

2021 yılında terazi burcunu neler bekliyor?

Yöneticiniz Venüs; Ekim ayı başından Kasım ortasına dek geriliyor olacak; bu durumun sizi etkileyici ise oldukça açık. Tamamlayamama duygusu yoğun olabilir; ciddi güçlükler yaşayabilir, aşırı hoşgörülü olmak veya duyarsız olmak arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. 2021 zamanında hayatınızdan çıkardığınız aile bireyleri veya arkadaşlar ile yeniden bağlantı kuracağınız yıl olacak aynı zamanda.

Terazi burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Venüs, Ekim ayında retroya gireceğinden nakit konusunda zorlanma, daha fazla harcama yapma ve para akışını takipte zorluk givi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak korkmayın; zira sizi yılın geri kalanında yüksek maddi şans bekliyor!

2021 Kasım’ının başlarında Jüpiter’in etkisiyle nakit para akışı ve yeni maddi kapıların açılması fırsatları sizi bekliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmeye çalışın. Bu güç size 2022’de yeni bir hayata başlamak için de gerekli gücün başlangıcı olabilir.

Kasım ayı ortasından Aralık ayına kadar iş bölümünüzde yer alacak olan Mars; daha fazla iş başarmak, yeni iş fırsatları ve görevler, yaptığınız işten mümkün olduğunca yararlanmak, en iyi işinizi yapmak, plan ve planlara bağlı kalmak ve yola çıkmak için size fırsatlar sunacak.

Terazi burcu – 2021 Aşk Hayatı

15 Şubat itibariyle kalbinizle yeniden bağlantı kurmak, hayatınıza yeni bir aşkın girmesi ya da partnerinizle aranızdaki ateşin yeniden alevlenmesi gündeminizde olacak! Özellikle Mayıs ayı ile birlikte kendinizi yeniden sevmek için gerekli konsantrasyonu yakalayacaksınız. Zor bir 2020 geçirdiniz, ruhsal bir yolculuğa çıktınız ve şimdi kendinizi kucaklama zamanı.

Öte yandan retro ile arkadaşlarınız ve ailenizle sorunlar yaşayabilir, kendi kalbinizle veya sevgiyle iletişim kurmakta ciddi güçlükler yaşayabilir ya da arkadaşlarınızla ve ailenizle daha fazla çekişmeye girebilirsiniz.

2021 Temmuz ayı artık sizin için yararlı olmayan bir sevgi ilişkisi kurtulmak için bir fırsat olabilir. Mayıs ortasına kadar ilişki alanınızda yer alacak olan Uranüs sayesinde hayatınıza girecek olan yeni aşklara da hazır olmalısınız. Yıllar boyunca fazlasıyla seçici davrandınız, belki de o aşka hazır değildiniz. Şimdi kucak açma zamanı.

Öte yandan 2021, geçmişte bağlarınızı kopardığınız insanlarla yüzleşeceğiniz bir yıl. Sabırlı olun ve 2021’i yeni başlangıçlardan önceki son adım olarak görün.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

2021 yılında akrep burcunu neler bekliyor?

2021 yılında burcunuzda yer alacak Jüpiter etkisi ile tamamen farklı bir bakış açısına geçmeye hazır olun! Daha fazla açık kapı keşfedebilir, hayatınızı yeni yollarla uzatabilir ve daha fazlasını başarabileceğinize inanabilirsiniz.

Yılın başlarında burcunuzda yer alacak Mars sayesinde canlı bir Ocak ayı geçireceksiniz. Canlı ve enerjik hissedebilir; hayatınızın sürücü koltuğunda güvenle oturabilirsiniz. Öte yandan bu yeni sakinkiğiniz size daha tembel ve liberal bir ruh katabilir; kendinize bu kadar odaklanmışken başkalarıyla olan ilişkilerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinize ve çevrenize ek tolerans geliştirmelisiniz. Bu yıl sizin kendinizi “Tamam” ve “Memnun” hissedeceğiniz yıl olacak. Ailenizden şimdiye dek görmediğiniz şekilde destek görebilirsiniz. Öte yandan rehavete kapılmayı, maliyetlerinizi kontrol etmeniz gereken bir yıl. Ekim ayında sizi hayalinizdeki seyahat bekleyebilir; göz önünde çalışmanızla takdir görebilirsniz. Sebat eden ve çalışkan yapınızda olacağınız bir yıl olacak.

Akrep burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Uranüs bu yıl iş segmentinde istediğiniz fırsatları size getiriyor. Mayıs ayı ortası ve Kasım ayı başı arasındaki süre en şanslı olduğunuz anlar. Son bir kaç yılda muhtemelen ğek çok sektör değiştirdiniz, 2021 artık kariyerinizin merkezleneceği yıl olacak. aha önce çalıştığınız bir yerde veya son zamanlarda bir süre yaptığınız bir meslekte çalışmak için geri adım atmak için doğru zaman olabilir. 2021’de Akrep burcu için Mars, Ocak ayı sonundan Mart ayı ortasına kadar nakit bölümünüzde yer alıyor ve parayla ilgili açık fırsatlar yaratıyor. Bu tarihlerde zam alabilir veya gelirinizi artırabilirsiniz. Ancak Kasım ayının ikinci yarısında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Yılın genelinde ufak tefek aksilikler olsa da kendinize yeni bir hedef çizmek için hevesli olacağınız ve karşılığını alacağınız bir yıl olacak.

Akrep burcu – 2021 Aşk Hayatı

2021’de Akrep burcu için Neptün tüm yıl boyunca hayranlık alanınızda kalacak; bu durum çevrenizdekilere, arkadaşlarınıza, ailenize karşı daha anlayışlı ve şefkatli olmanıza yardımcı olur. Mars, Kasım ortasından yılın sonuna kadar sevgi bölümünizde; yani hissettiğiniz hayranlığı paylaşmaya, arkadaşlarınızın ve ailenizin yanında olmaya, hayatınıza daha fazla sevgi ve zevk getirmeye ve iyi zamanlar geçirmeye daha fazla odaklanabilirsiniz. Bu flört için de iyi bir zaman olabilir, partneriniz varsa aranızdaki alevi yeniden yükseltebilirsiniz. Kasım ayı ile birlikte hazırda partneriniz veya flörtünüz varsa değişime gitmek isteyebilirsiniz. Normalde zevk almayacağınız veya düşünmediğiniz kişilere yönelebilir ve bağlantılarınızda alternatif bir strateji benimseyebilirsiniz.

Yay ( 23 Kasım – 22 Aralık )

2021 yılı yay burçları için nasıl geçecek?

2021’de Yay için Mars; Ocak ayı sonundan Mart ortasına kadar burcunuzda yer alıyor. Canlılığınız artabilir, daha kararlı ve heyecanlı olabilirsiniz ve koşullardan mümkün olduğunca yararlanabilirsiniz. Öne çıkıp yeni bir şeylere başlayabilirsiniz. Hayatın keşfetmediğiniz parçalarını keşfetmenin tam zamanı!

İş ve mesleğe dair umutlarınız; Temmuz’da gerçekleşebilir. Öte yandan her şeyin hızlı ve kontrolünüz dışında gerçekleşmesi sizi yüksek strese sokabilir. Meslek değişikliği yapmak için ideal bir yıl değil 2021, ancak bunun dışında tüm olumlu değişiklikler sizin yanınızda.

Yay burcu – 2021 Kariyer Hayatı

2021’de Yay için Satürn ve Plüton tüm yıl boyunca nakit segmentinde kalıp, hesaplarınız hakkında sorunlara takılmayı bırakmanıza ve ele almanız gereken konulara odaklanmanıza yardımcı olur. Parasal olarak kendinizi daha güvenilmez hissedebilirsiniz, nakit paraya dair sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Mars, Mart ayı ortasından Mayıs ortasına kadar nakit alanınızda; yani bu süreçten itibaren parayla ilgili açık kapılara konsantre olabilir ve konumunuzu parasal olarak geliştirmek için çalışabilirsiniz.

Düşük ücretli yüksek statülü bir iş, yüksek maaşlı düşük statülü bir çalışmaya genelde tercih edilebilir. İşte 2021’de ikilemde kalacağınız durum tam da bu olacak!

Önemli bir çoğunuz bu yıl kendi mesleki başarısını elde edecek. Yay burçları için 2021 yılında mesleki arzular öne çıkıyor.

Satürn sizin Finansal Gezegen’inizdir. Bu yıl Yengeç Burcu’nda olacak. Bu da kar ve satın alma işlerinde yakın çevre ve ailenizden yardım alabileceğiniz anlamına geliyor.

Yay burcu – 2021 Aşk Hayatı

Muhtemelen aşka bakışınız son 1 yılda kökten değişti. Artık bunun sonuçlarını 2021’de almaya başlayabilirsiniz. Hayatınızda bu denli yüksek değişimler olurken olası aşk seçeneklerinizi elinizin tersiyle itmeniz mümkün çünkü karşınıza çıkacak kişiler konsantrasyon erektiren insanlar olabilir. Öte yandan Uranüs’ün etkisiyle Mayıs ortasından Kasım’a kadar yüksek bir çekimin etkisinde olacaksınız. Yakın çevrenizden beklemediğiniz aşk itirafları alabilirsiniz. Yine de sorumluluklarınızı daha önemli görebileceğiniz bir yıl olduğundan aşka odaklanmak 2021 planlarınız arasında pek yok.

Oğlak ( 22 Aralık – 20 Ocak )

2021 yılında oğlak burcunu neler bekliyor?

Plüton ve Satürn tüm yıl burcunuzda kalacak. Plüton ile birlikte değişmeye ve geliştirmeye devam edebilirsiniz, Mars Mart ayı ortasından Mayıs ortasına kadar burcunuzda olacak. Bu süreç kendinizi canlı ve enerjik hissedeğiniz bir aralık olacak. Kendiniz için çabalarınızın getirisini alacağınız; diğer insanlara daha az tolerans göstermeniz gereken bir yıl. İşleri yeniden rayına koymanın tam zamanı!

Oğlak burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Şubat 15 ile birlikte nakit ve kar tanımları sizinle! Mayıs ayında Mars ile birlikte çalışmak için daha hevesli olacaksınız. Öte yandan rehavete kapılmadan elinizdekileri unutmadan yatırım yapmanız gerek. İş amaçlı seyahat etme olasılıkları ise 2021’de sizi bekliyor. Aradığınız görevi alamayabilirsiniz, aksine sizin için çok ilgi çekici olmayan başka bir görev size verilebilir. Bu yıl meslek söz konusu olduğunda zor olabilir. Kendi hayatınız için bir şeyler yapmaya çalışırken mesleğiniz nedeniyle ikiye bölünmüş hissedebilirsiniz. Her ikisini de karıştırmamak için sabır gösterin.

İhtimal vermediğiniz eski iş bağlantılarından bu süreçte farklı teklifler alabilirsiniz ancak bu yıl eski ile bağları koparıp tamamen yeni bir şeyler inşa etmenin zamanı.

Oğlak burcu – 2021 Aşk Hayatı

Bu yıl aşık olmayı yeniden öğreneceğiniz yıl! Sevgi segmentinizi ziyaret edecek Uranüs ile ille de yeni bir partner bulmanıza gerek yok. 2021’de geçmiş ilişkilerinizde yaptığınız hataları düşünüp sıfırdan bir “aşık siz” yaratmanın tam zamanı. Bu yıl duygusal egzersizlerle romantizm sizimle olacak. Öte yandan kendinizi bir kaç kişinin arasında duygusal kararsızlıklar yaşarken de bulabilirsiniz! Aile ve arkadaşlık bağlarınızı yeniden güçlendirmek için çok savaşacak ve istediğiniz sonuçları alacaksınız.

Kova ( 21 Ocak – 19 Şubat )

2021 yılında

Bu yıl Mars sayesinde kendinizi daha heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz; geçmişte yaptığınız planlarınızı devam ettirebilir ve ani bir hamleyle çevrenizdeki herkesi şaşırtabilirsiniz. Bu yıl sizin şaşırtma yılınız! Bu yıl fantezilerinizi gerçekleştirmek için doğru yıl olabilir. Öte yandan neyin kazanç getirip getirmeyeceğini iyice ölçmeniz ve o şekilde yola koyulmanız gerek.

Kova burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Kariyer 2021 yılında Kova için pik yapacak! Hiçbir şey seni üstünlükten alıkoyamaz. Bu sizin yılınız!

Ne gerekiyorsa yapın, yıl sizin için büyük ölçüe avantajlı şekilde sona erecek. Neptün tüm yıl boyunca nakit segmentinde kalıp, veren tarafta ve liberal olabilir. Yine de nakit harcamalarınızı iyi takip etmekte yarar var.

Mars Kasım ayı ortasından Aralık ayına kadar parasal alanınızda. Parasal açıkları kapama, kendiniz için yeni kapılar açmak, ek nakit için yan iş oluşturma ya da maaşınızda artış yaşanabilir. Yıla doğru şekilde başlayıp yüksek bir noktaya isabet edeceksiniz. Ne yapabileceğiniz konusunda idealist olabilirsiniz ve ne yaptığınıza dair takdiri toplayabilir; iş ilişkileriniz açısından mükemmel bir birey üzerinde iyi bir bağlantı kurabilirsiniz.

Kova burcu – 2021 Aşk Hayatı

Bu yıl işe odaklı olacağınızdan partnerinizle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Flörtleriniz sizden uzaklaşabilir, zira aşırı yoğun olabilirsiniz. Bu yıl sizin kesinlikle bağlanma yılınız değil! Eski bireyler hayatınıza 2021 Temmuz ayı itibariyle girmeye çalışabilir; işte bu noktada onlara “Hayır” cevabını hazırlamalısınız!

2021’in sizin için güzel planları varken bunu bir ilişkiye odaklanarak harcamayın. Evli iseniz, karşınızdakini kırmadan iş ve aşk hayatını ayırın.

Balık ( 20 Şubat – 20 Mart )

2021 yılında balık burcunu neler bekliyor?

Beklentilerinizin karşılanacağı yılı not alın: 2021!

Yaratıcı gezegeniniz Neptün, tüm yıl boyunca burcunuzda kalacak. Bu da temelinizdeki özellikleri daha fazla hissetmeniz demek. Kendinizi daha fazla hissedebilir ve daha insancıl, empatik, yaratıcı ve verimli olabilirsiniz.

Kendinizi son 9-10 aydır ne için hazırlıyorsanız; ödüllendirileceğiniz yıl da diyebiliriz 2021 için.

Özellikle Mart ayı ile Neptün etkisini daha fazla hissedeceksiniz. 2019 yılınız nasıl geçmişti? Kasım’ın ortasından Aralık ayına kadar burcunuzda olacak Mars etkisiyle birlikte heyecanınız yükselebilir, yeni aktivite ve planlara başlayabilir, yeni açık kapılar arayabilirsiniz.

Bu noktada tam da 2019’da “nasıl hissettiğiniz” sorusuna dönmeniz mümkün. 2019 sizin için nasıl geçtiyse, aynı etkileri hissedeceğiniz, aynı şansa sahip olacağınız, Joker kartı kıvamında bir süre olacak.

O yıllarda yakın temasta olduğunuz kişiler hayatınıza girmek için kapı arayabilir. Ama onlara cevabınız tabii ki “Hayır!”

Bu yıl sizin için tüm şartlar; hayallerinizdeki kaleyi inşa edip; içini sevgi ile doldurmak için bir araya geliyor. Ağustos’un ikinci yarısındaki retro en çok sizi etkileyebilir ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak bilinmezlikler sizi yeniden keşiflere itecek.

Balık burcu – 2021 Kariyer Hayatı

Kariyer alanınız Jüpiter’in etkisiyle farklı sonuçların harmanı haline gelecek. İş konusunda aile bireylerinin fikirleri sizinkilerle çatışabilir.

Maaş ve kazanç konusunda nakit artışına Ocak ayı ile birlikte geçebilirsiniz.

Mayıs ayı ortasından Kasım’a dek Balık’taki Uranüs nedeniyle kendinize mutlaka yedek bir yatırım belirleyin. Nakit alanında sıkıntılar, parasal sorun ve kayıplar yaşanabilir. Öte yandan Kasım’ın ikinci yarısında eski hedeflerinize odaklanabilir; doğru yolun ne olduğunu bir kez daha tartabilir ve nakit akışınızı tekrar eski düzene koyabilirsiniz.

Bu yıl sizin için kariyerde iyi ve kötü haberlerin harmanı olabilir ancak siz içinizdeki sevginin gücü ile tüm öngörüleri kontrollü bir şekilde değiştirmeye hazırsınız sevgili balıklar!

Balık burcu – 2021 Aşk Hayatı

12 Temmuz’dan itibaren daha fazla sevgi dolacak ve hayatınıza daha fazla sevgiyi çekeceksiniz. Yalnız iseniz, yeni keşiflere daha açık olacak ve sahada oynayacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sizinle bir ilişkiye başlamaları durumunda onlara ne gibi eğlenceler sunacağınızı merak ederek çekim alanınıza girebilir.

Sizin için her yıl sevgi yılı ancak bu yıl kuşkusuz ki yeni keşifler ve bağlantılarla birlikte daha çok keyif alacağınız bir süreç başlıyor.

2021 yılında hem bir birey hem de çift olarak davranma baskısı size fazla gelebilir. Yine de yeni katılacağınız organizasyonlardaki; çekim alanınıza giren kişilerle keyifli zaman geçirmenize engel değil bu durum. Ekim ayında burcunuzdaki Venüs retrosu ise size yalnız yalnız kalmak istediğiniz bir dönemi getirebilir. İçinizi dolduran duygular, samimi bir şekilde yakın olmak veya yolunuza tek başınıza devam etme seçenekleri sizi sessiz bir hale sokabilir.

  • Kaynaklar: BirthAstro
  • Ganesha Speaks
  • The Dark Pixie Astrology