Kırmızı Halı

2022 Grammy Ödülleri’nin Öne Çıkan Kırmızı Halı Görünümleri

3 Nisan Pazar gecesi Las Vegas’ta düzenlenen 64. Grammy Ödülleri’ne müzik dünyasının önemli yıldızları katıldı. Kırmızı halıdaki unutulmaz görünümlere hep beraber göz atalım!

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo geceye büyük bir giriş yaparak, dört büyük ödülün hepsine aday gösterildi, bunlardan birkaçı ise en iyi yeni sanatçı ve en iyi pop albüm ödülü. Parlak pembe detaylı siyah bir Vivienne Westwood imzalı elbise giyerek gecenin parlayan yıldızları arasına girdi.

Getty ımages

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion, Roberto Cavalli imzalı deri dar, tek omuzlu leopar desenli elbisesiyle adeta ormanların kraliçesine benziyordu; bu güzel elbiseyi büyük yılan küpeleri ile daha da göz alıcı hale getirmiş.

Billie Eilish

Billie Eilish siyahta cesurdu, tasarımcı Rick Owens’ın cüretkar bir yaratımı, dikenli bir kabarıklık ve gölgelerle dengelendi.

GETTY IMAGES

Lil Nas X

Kıyafet zevki çok iddialı olan Lil Nas X bizleri yine seçimiyle şaşırtmadı, incilerle süslenmiş panelli bir Balmain bolero giydi. Tek kelimeyle harika olan bu takımı da bir o kadar güzel taşımış.

Lady Gaga

Lady Gaga, bu özel etkinliğe kendi standartlarına göre daha uysal olan klas bir siyah beyaz, Giorgio Armani imzalı elbiseyle katıldı. Tony Bennett ile yaptığı işbirliğiyle Love For Sale ile en iyi geleneksel pop vokal albümü ödülünü kazanan yıldız, aynı zamanda zarif bir performans sergiledi.