Genel

2023 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Trendleri

2023 ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri, bahar aylarının kesinlikle en merak edilen üyeleri.

Bahar ve yaz aylarının habercisi olan güneşin uzun saatler gökyüzünde kalmasını bir türlü bekleyemiyorsanız, yeni trendlerin ve gardırop güncellemelerinin beklentisi size kesinlikle ilham verecektir.

2000’li yılların dramatik modellerinden, minimal sandaletlere kadar her moda tutkununa uygun modelin öne çıktığı 2023 ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri, bahar aylarının kesinlikle en merak edilen üyeleri.

Kapak Fotoğrafı: Loewe

2023 İlkbahar-yaz makyaj ve çanta trendlerini de incelemek isteyebilirsiniz.

İlhamımız Sanat

LOEWE
DRİES VAN NOTEN

Konuya, klasik ayakkabı çizgisinin dışında kalan modellerle başlayabiliriz. İlhamını plastik sanatlardan alan bu modeller arasında açık ara Loewe’nin kreatif direktörü Jonathan Anderson’un sanat ve modayı aynı çizgide birleştiren tasarımları göz kamaştırırken, Dries Van Noten dikkat çeken bir başka modaeviydi.

Tek Parmak

MİU MİU
MAX MARA

Baza altından tek parmak terlik ve sandaletleri gün yüzüne çıkarmaya hazırlanın, geçmiş yılların yükselen yıldızı olarak ün yapmış bu modeller, 2023 ilkbahar-yaz sezonunda adından sıkça söz ettirecek gibi.

Mary Jane

CHANEL
PRADA

Birkaç yıldır moda sahnelerinin en önünde yer alan Mary Jane ayakkabılar, kazandığı popülariteyi bu yıl da kaybetmemeye kararlı. Prada ve Chanel defilelerinde görülen Mary Jane modeller, gündüzden geceye en yakın arkadaşınız olmaya hazır.

Metalik

CHLOE
TORY BURCH

Günlük görünümlerinizi çeşitlendirmeniz için gereken tek şey belki de metalik efektli ayakkabıdır, kim bilir? Özellikle klasik siyah görünümlere şık bir alternatif sunan bu model, zamansız kimliğiyle dikkat çekiyor.

Açık Burun

MİCHAEL KORS
TOD’S

Gündüz saatlerinde güneşlenip akşam saatlerinde sahile kıyısı olan şık bir restoranda yemek randevunuz varsa, açık burun topuklular kesinlikle size göre. İster Michael Kors’dan ilhamla ince topuklu, isterseniz de Tod’s ilhamlı platform topuklu bir model seçin, karar sizin. İkisi de bu sezonun yükselen yıldızları!

Balıkçı Sandaletleri

BOTTEGA VENETA
COACH

Yeni sezon trend listelerini alt üst eden bir başka model, balıkçı sandaletleri. Yaz aylarına yüksek konforlu bir çözüm getiren bu modeller, kesinlikle bir şansı hakkediyor.