Fitness & Beslenme

HAMİLELERİN TÜKETMEMESİ GEREKEN 9 BESİN

Hamileyseniz 9 ay boyunca bu 9 yiyecek veya içecekten herhangi birini tüketmeyin. 1 1. Az pişmiş ya da çiğ yumurta Az pişmiş yumurta, hamilelikte salmonella denilen bakteriler yoluyla çeşitli bağırsak enfeksiyonlarına sebebiyet verir. Bu tür bakteriler ise hamile olan kişide ishalle sonuçlanan rahatsızlıklara sebep olmaktadır. Salmonella bakterisi aynı zamanda gıda zehirlenmelerine de yol açmaktadır. İşte bu sebepten dolayı hamilelik döneminde çok pişmiş yumurtaların yenmesi gerekir.

Marie Claire Bülten

Stil ve düşüncenin buluştuğu bu evrende; sezonun öne çıkan görünümleri, radarımıza giren kitaplar, editörden notlar ve kültürel dünyamıza heyecan katan detaylar e-posta kutunda seni bekliyor. Marie Claire evrenine katıl, kendine iyi gelenleri kaçırma.