Kırmızı Halı

2023 Venedik Film Festivali kırmızı halısından öne çıkanlar

İzleyicilerine kapılarını 30 Ağustos itibari ile açan 80. Venedik Film Festivali, 9 Eylül tarihinde sona erdi. Her sene olduğu gibi bu sene de festival sadece sinemaseverler için bir görsel şölen olmakla kalmıyor ve kırmızı halı şıklıkları ile de modaya yön veriyor. Hollywood’ta yaşayan grev rüzgarı dolayısı ile festival geçtiğimiz senelere göre çok daha sakin geçse de bu sene de ünlülerin festival şıklıkları ve Venedik’in büyülü atmosferi ile yine festivalin masalsı dünyasına dalıyoruz…

Amal Clooney’den Jacob Elordi’ye, sizin favori isminiz hangisi?

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney, pembe tüllü Miu Miu elbisesi ile Barbiecore akımını andırarak zarif bir şıklık yakalıyor. Ünlü oyuncu Armani Privé ve One Night Only Venezia etkinlikleri için ise tercihini siyah uzun elbiselerden yana kullanıyor.

Amal Clooney

Amal Clooney, Dior sonbahar 2000 koleksiyonundan bir elbise tercihi ile 14. DVF Ödüllerine adeta süzülerek katılıyor.

Barbara Palvin

Barbara Palvin, “Poor Things” filminin galasına göğüs dekolteli ve kalça yırtmaçlı bir Armani elbise ve tarzında görmeye pek alışık olmadığımız şekilde kaküllü saç modeliyle katılıyor.

Carla Bruni

Carla Bruni amFAR’a cilt alt tonuna çokça yakışan haki yeşili Saint Laurent elbise ile katılmış.

Kerry Washington

Kerry Washington, One Night Only Venezia’ya ışıltılı gece mavisi Armani elbisesi ile katılıyor.

Sadie Sink

Stranger Things’in Max’ı Sadie Sink, One Night Only Venezia etkinliğine tercihini Armani imzalı ışıltılı şık bir elbiseden yana kullanmış.

Cailee Spaeny – Jacob Elordi

Priscilla filminde başrolleri paylaşacak Cailee Spaeny gala için beyaz bir Miu Miu elbise tercih ederken, Jacob Elordi ise Valentino takım ile oldukça şık görünüyor.

Emma Corrin

Festival sadece kırmızı halı kıyafetleriyle değil ünlü isimlerin günlük hayatlarındaki spor şıklıklarıyla da bizlere ilham kaynağı oluyor. Emma Corrin de Miu Miu şıklığı ile sezon trendlerine göz kırpıyor.

Milena Smitt

Festivalde pişti vakaları da yaşanıyor! Milena Smitt, Cristina Fogazzi ve bir başka davetli daha tesadüfen YSL sonbahar-kış 2023-24 koleksiyonundan aynı siyah elbisesini giyiyor.

Patrick Dempsey

Sağlıklı yaşlanmanın en belirgin örneklerinden biri kuşkusuz Patrick Dempsey! Keza Demspsey yıllara meydan okuyor ve her sana çok daha karizmatik bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Brunello Cucinelli takımının ona çok yakıştığını da belirtelim.

Maggie Gyllenhall

Miu Miu imzalı bir başka kombin ise ünlü oyuncu Maggie Gyllenhall’dan geliyor.

Maude Apatow

Nepo-baby’lerden bir tanesi olan Maude Apatow, şimdilerde Stranger Thing’in Lexi’si olarak adından sıkça söz ettiriyor. Apatow, Giorgio Armani imzalı bir elbise ile festivalde boy gösterdi.

Leonie Hanne

Tasarım elbiseleri ile çektiği reelslar ile sosyal medyada da sıklıkla karşımıza çıkan Hanne, festivale nostaljik de bir görünüm elde ettiği beyaz Wona Concept elbisesi ile katılıyor.

Olivia Palermo

Olivia Palermo hep çok zarif, hep çok şık… Pembe Tamera Ralph elbisesi ile de zarif ve şık görünümlerine bir yenisini ekledi.

Bianca Balti

Bianca Balta festivale mavi uzun Ermanno Scervino elbisesi ile katılıyor. Mermaidcore akımına da göz kırpan görünümü Balti’nin yaz sonu bronzluğuna da çok yakışıyor.